Jongemannen slaan over de kop met mini in woonwijk Drachten

Geplaatst op 3 mei 2022, om 16:24 uur

Drachten – Twee inzittende van een personenauto zijn dinsdagmiddag over de kop geslagen met de auto op De Landerijen in Drachten.

Omstreeks half vier raakte de jongemannen in een bocht in de slip, verloor de bestuurder macht over het stuur en sloeg de auto over de kop. Het voertuig ramde daarbij ook een boom. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening.

Ambulancepersoneel heeft de inzittende gecontroleerd op verwondingen, de bestuurder bleek voor nader onderzoek en behandeling overgebracht te moeten worden naar het ziekenhuis. De bijrijder is in dezelfde ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

De exacte toedracht van het incident zal door de politie worden onderzocht. Uit een speekseltest bleek dat de bestuurder onder invloed was van drugs. De politie zal de verdachte na behandeling in het ziekenhuis verhoren. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig weer op de wielen te zetten en vervolgens af te slepen.

Reacties

reacties