Forensisch onderzoek na meerdere branden in omgeving Schipborg en Zeegse

Geplaatst op 13 mei 2022, om 11:57 uur

Schipborg/Zeegse – Afgelopen nacht zijn er meerdere branden geweest in de omgeving van Schipborg en Zeegse. Vanaf 04.50 uur zijn er vijf branden bij de politie gemeld.

De politie sluit brandstichting niet uit. De Recherche en Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de branden. Daarin bekijkt de politie ook of er een verband is tussen deze verschillende branden.

De politie is op zoek naar getuigen of omwonenden die mogelijk beschikken over camerabeelden.
Ook komt de politie graag in contact met mensen die afgelopen nacht mogelijk iets verdachts heeft gezien in de omgeving van Schipborg of Zeegse. Wellicht hebben mensen iemand in hun omgeving die vanmorgen op een vreemd tijdstip thuis is gekomen of iemand die een brandlucht bij zich draagt.

Reacties

reacties