Politieonderzoek naar geweldsincident Hoogeveen, 24-jarige man gewond

Geplaatst op 23 april 2022, om 09:35 uur

Hoogeveen – Zaterdagochtend heeft er aan de Zuidwoldigerweg een geweldincident plaatsgevonden. De politie is direct een onderzoek gestart. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Omstreeks 04:55 uur kreeg de politie de melding van een geweldsincident. Toen de agenten op de Zuidwoldigerweg aankwamen, troffen zij het gewonde slachtoffer aan op straat. Het gaat om een 24-jarige man uit Hoogeveen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. Het onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan de Zuidwoldigerweg heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit geweldsincident. Het is niet bekend of er wapens zijn gebruikt.

Reacties

reacties