Omstanders redden aangereden motorrijder uit vaart bij Nieuw-Amsterdam

Geplaatst op 30 april 2022, om 16:55 uur

Nieuw-Amsterdam – Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval met een automobilist.

Het incident ontstond omstreeks kwart over vier op de Noordzijde van de Vaart bij Nieuw-Amsterdam. Volgens de politie raakte de bestuurder van de auto en de motorrijder met elkaar in botsing waarna de motorrijder in het water belandde. Toegesnelde omstanders wisten het slachtoffer op de kant te krijgen en schakelde de hulpdiensten in.

Twee ambulance kwamen ter plaatse om het slachtoffer te voorzien van eerstehulpverlening. Voor nader onderzoek en behandeling werd de motorrijder onder politiebegeleiding met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal de exacte toedracht van het incident gaan onderzoeken. De weg is voor het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Reacties

reacties