Medewerkster Huize Maarwold gewond door rokende pittenzak in magnetron

Geplaatst op 28 april 2022, om 22:02 uur

Haren – Bij een brand in Serviceflat Huize Maarwold is donderdagavond een medewerkster gewond geraakt. Rond vijf over negen kregen hulpdiensten de melding ‘brand gezondheidszorg’. Een oververhitte pittenzak in de magnetron bleek uiteindelijk de oorzaak. 

Er werd in de eerste melding direct ‘middel-brand’ gemaakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en haalde een bewoner en medewerker uit de rook. Beide personen zijn gecontroleerd door toegesneld ambulancepersoneel.

De medewerkster raakte dusdanig gewond door rookinhalatie, dat vervoer naar het ziekenhuis nodig bleek. De bewoner kon na controle in de ambulance terug naar het appartement. Het pand hoefde verder niet ontruimd te worden.

Reacties

reacties