Automobilist (46) zwaargewond bij ernstig ongeval op A32 bij Oldeholtwolde

Geplaatst op 30 april 2022, om 21:40 uur

Oldeholtwolde – Een 46-jarige automobilist uit de gemeente Roerdalen is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval op de A32 bij Oldeholtwolde. De A32 richting Wolvega werd afgesloten vanwege het ongeval.

De brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter werden ingezet. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Een vrachtwagen kwam net na half negen door een nog onbekende oorzaak in botsing met een auto. Voor zover bekend kwam de chauffeur van de vrachtwagen met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De auto en de vrachtwagen raakten beschadigd door de botsing.

Reacties

reacties