Auto in botsing met kleine vrachtwagen bij Drachtstercompagnie

Geplaatst op 28 april 2022, om 13:51 uur

Drachtstercompagnie – Op de kruising Scheiding (N358) met de Leidijk zijn donderdagmorgen een auto en een kleine vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Een van de twee auto’s wilde oversteken, en verleende hierbij geen voorrang aan de auto die op dat moment op de Scheiding reed. De personenauto raakte hierbij zwaar beschadigd, en moest later worden afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn. De vrachtwagen kon met enige schade aan de voorkant, op eigen kracht verder.

De inzittenden van de auto zijn onderzocht door ambulance personeel, ze zijn later voor nader onderzoek overgebracht naar ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Reacties

reacties