Twee Rotterdammers aangehouden voor gewapende woningoverval in Emmen

Geplaatst op 31 maart 2022, om 13:30 uur

Emmen – Aan de Dillen in Emmen heeft woensdagavond rond 18:30 uur een woningoverval plaatsgevonden.

De bewoner werd bedreigd met een op een vuurwapen door twee Rotterdammers. De politie kwam met meerdere eenheden op de melding af en startte direct een onderzoek.

De overvallers vluchtte na de overval de woning uit. Het is niet bekend of er daadwerkelijk iets buit is gemaakt. De politie maakte donderdagochtend bekend dat er twee aanhoudingen zijn verricht. Het gaat om een 21 en 24-jarige Rotterdammer.

De verdachten zijn ingesloten in een cellencomplex en zullen door de recherche worden gehoord over hun aandeel in deze gewapende overval. De bewoner raakte niet gewond, de politie heeft slachtofferhulpverlening aangeboden.

 

Reacties

reacties