Scooterrijder raakt gewond na botsing met afslaande fietser bij Het Drachtster Lyceum

Geplaatst op 11 maart 2022, om 11:21 uur

Drachten – Vrijdagmorgen even na elf uur ontstond er een verkeersongeval op de Torenstraat in Drachten. Bij dit ongeval raakte een scooterrijder en een fietser betrokken.

Het incident ontstond ter hoogte van Het Drachtster Lyceum. Bij het ongeval raakte een bestuurder van een scooter en een fietser met elkander in aanraking. De scooterrijder kwam daarbij ten val en raakte gewond. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel voorzien van eerstehulpverlening en vervolgens voor nader onderzoek overgebracht naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten. De aanrijding ontstond na een voorrangsfout, de politie maakte een mutatie op van het incident.

Reacties

reacties