Politie zoekt getuigen van bedrijfsinbraak in Surhuisterveen

Geplaatst op 19 maart 2022, om 14:14 uur

Surhuisterveen – De politie is op zoek naar getuigen van een bedrijfsinbraak bij terStal mode in Surhuisterveen. De inbraak heeft plaatsgevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag  rond 04:00

Twee mannen verlieten na afloop het pand en renden hierbij de Dokter van Kammenstraat in. Een van de mannen was gekleed in een donkere jas, donkere broek. De andere persoon had een lichte jas, donkere broek en lichte schoenen aan. Beide mannen hadden capuchons op.

De politie vraagt mensen die aan de Dr. van Kammenstraat of de Langelaan e.o wonen of ze hun camera’s willen bekijken. Als mensen tussen 04:00 en 04:15 deze personen zien worden zij verzocht contact op te nemen met de politie.

Reacties

reacties