Hotel in Veendam ontruimd na forse binnenbrand (Video)

Geplaatst op 13 maart 2022, om 08:36 uur

Veendam – De brandweer is zondagochtend opgeroepen voor een brandmelding bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein. 

Rond half acht kwam de melding binnen bij de meldkamer. Via een automatisch brandalarm werden de brandweerlieden opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn. Omdat de brand lastig te bereiken is werd er opgeschaald naar middelbrand en vervolgens naar grote brand.

Het hotel is ontruimd en de gasten worden tijdelijk elders opgevangen.

Update 09:35 – De brandweer heeft het sein brandmeester gegeven. Er moesten veel sloopwerkzaamheden worden verricht om bij de brandhaard te komen. Salvage zal de eigenaar ondersteunen in de afhandeling van de schade.

 

https://twitter.com/BRWGroningen/status/1502904548544983043?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Reacties

reacties