Tientallen agenten en veteranen zoeken naar vermiste vrouw (85) in Boelenslaan (Video)

Geplaatst op 9 maart 2022, om 17:06 uur

Boelenslaan – De politie en een veteranen zoek-team zijn met man en macht op zoek naar een vermiste vrouw van 85 vanuit de omgeving Boelenslaan.

Rond 13:20 uur werd de zoekactie opgestart door middel van een burgernet melding. Al snel werd de actie uitgebreid en werd ook gezocht in Surhuisterveen, Houtigehage en andere omliggende dorpen. Rond 17:00 werd in een aanvullende burgernetmelding ook gevraagd aan mensen om in schuurtjes en tuinen te kijken naar de vrouw.

Grote zoekactie
De politie werd met ongeveer 30 agenten ingezet. Ook de politiehelikopter kwam ter plaatse om van bovenaf mee te zoeken. Een Veteranen Search Team team van werd door de politie ingeschakeld om mee te helpen in de zoektocht. De veteranen kwamen met enkele tientallen vrijwilligers meezoeken, aan het begin van de avond waren er ongeveer 50 man aanwezig die in groepjes te werk gingen. Het zoekteam heeft aangegeven in overleg met de politie te gaan opschalen om zo meer slagkracht aanwezig te krijgen.

Het team bestaat in totaal uit 2200 vrijwilligers verspreid over heel Nederland. Zei komen alleen in opdracht van de politie, gemiddeld worden ze 50 á 60 keer per jaar ingezet.

Signalement
De vrouw van 85, welke sinds 13:00 uur vermist wordt, draagt een blauwe broek, een rode trui, heeft een groene pet op, draagt geen jas en heeft zwarte sandalen aan. De vrouw had ook een teddybeer bij zich. De politie vraagt mensen die informatie hebben om 0900-8844 te bellen.

https://twitter.com/Burgernet_FR/status/1501590675699212294

Reacties

reacties