Ernstig verkeersongeval in Assen; auto belandt op zijkant

Geplaatst op 5 maart 2022, om 13:29 uur

Assen – Zaterdagmiddag heeft er omstreeks 12:45 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Balkenweg in Assen. De aanrijding vond plaats op het kruispunt met de Europaweg-West.

Meerdere politie-eenheden alsmede de brandweer en ambulances kwamen ter plaatse. Twee auto’s zijn op het kruispunt met elkaar in botsing gekomen. Een auto is bij de aanrijding op zijn zijkant terecht gekomen. Mogelijk zou daarbij een jong kind uit de auto geslingerd zijn, deze werd op het fietspad voorzien van traumazorg.

Het traumateam kwam per helikopter ter plaatse om de vier ambulances en hun personeel te ondersteunen. Bij dit incident zijn twee jonge kinderen gewond geraakt, waarvan één zeer ernstig. Deze slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de voorlichting zijn de beide bestuurders niet gewond geraakt. De politie onderzoekt hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

Reacties

reacties