Ernstig ongeval bij De Groeve; bestuurder zit lang bekneld

Geplaatst op 7 maart 2022, om 09:03 uur

De Groeve – Op de Semsweg bij de Groeve heeft maandagochtend een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 08:00 uur en betrof een auto tegen een boom. De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder zat zeker dertig minuten bekneld en is door de aanwezige brandweer uit de auto gehaald.

De weg was enige tijd afgesloten. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De bestuurder, een 41-jarige man uit Beetsterzwaag, raakte ernstig gewond. De man is met spoed, onder begeleiding van een MMT-arts overgebracht naar het UMC in Groningen. De Forensische Opsporing Verkeer gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Reacties

reacties