Bestelbusje bost frontaal op boom in Emmer-Compascuum: traumahelikopter ingezet

Geplaatst op 8 maart 2022, om 13:42 uur

Emmer-Compascuum – Dinsdagmiddag ontstond er even na 13:00 uur een verkeersongeval op de Kanaal A NZ. Bij dit ongeval botste een bestelbusje tegen een boom aan.

Zowel politie-eenheden, drie ambulances en de brandweer werden met spoed ter plaatste gestuurd. Eenmaal aangekomen op de doorgaande weg bleek dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging. De bestuurder van het voertuig bleek door een onbekende oorzaak tegen de boom te zijn gebotst.

Ambulancepersoneel heeft ter plaatse de slachtoffers voorzien van eerstehulpverlening. Wegens de ernst kwam ook een traumateam ter plaatse welke per helikopter naar het incident werd gevlogen. De brandweerlieden moesten er aan te pas komen op de inzittende uit het voertuig te bevrijden.

Twee mannelijke slachtoffers werden voorzien van medische zorg, volgens de politie ter plaatse zijn de slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ten tijde van de hulpverlening werd het overige verkeer door agenten om het ongeval geleid. De politie zal de toedracht van het incident verder onderzoeken.

Reacties

reacties