Automobilist raakt zwaargewond na frontaal ongeval tegen boom in Geesbrug

Geplaatst op 19 maart 2022, om 07:30 uur

Geesbrug – In de nacht van vrijdagavond op zaterdagmorgen ontstond er omstreeks half één een verkeersongeval op de Twaalf Ellenweg in Geesbrug.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een bestuurder van een personenauto van de weg was geraakt en frontaal tegen een boom was gebotst. Zowel politie-eenheden als ambulances en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening.

De ingezette ambulances kregen vanwege de toestand van het slachtoffer assistentie van een per helikopter ingevlogen traumateam. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De trauma-arts ging daarbij mee in de ambulance.

De politie onderzoekt het toedracht van het incident. Daarbij werd op de locatie sporenonderzoek verricht.

Reacties

reacties