Ernstig ongeval bij Terwispel; vrachtwagen ramt auto met pech (video)

Geplaatst op 14 februari 2022, om 15:42 uur

Terwispel – Op de A7 bij Terwispel is maandagmiddag een vrachtwagen met een aanhanger gekanteld en naast de snelweg tot stilstand gekomen na een verkeersongeval. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor het ongeval.

Ook een traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen voor het ongeval maar werd halverwege afgemeld. Het ongeval zou zijn ontstaan doordat er een auto met pech op de vluchtstrook stond. Een vrachtwagen zou hier achterop zijn gebotst. Door een stuurcorrectie belandde de vrachtwagen op zijn kant.

De A7 richting Drachten werd vanwege het ongeval korte tijd afgesloten. Al snel kon het verkeer over een rijbaan.

Na de spits om 19:00 uur zal de weg worden afgesloten om de voertuigen te kunnen bergen. De chauffeur van de vrachtwagen vervoerde zwarte modder. De chauffeur van de vrachtwagen en de bestuurster van de auto zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval op papier gezet en doet onderzoek.

Reacties

reacties