Voetganger geschept door automobilist bij het oversteken over zebrapad in Groningen

Geplaatst op 5 februari 2022, om 23:54 uur

Groningen – Zaterdagavond werden de hulpdiensten omstreeks 22:00 uur ingezet bij een verkeersongeval op de Waterland in Groningen.

Een automobilist bleek hier in botsing te zijn gekomen met een voetganger. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de voetganger gecontroleerd op eventuele verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet noodzakelijk.

Het ongeval ontstond nadat de automobilist geen voorrang verleende aan de voetganger die over het zebrapad liep. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen op de personenauto af te slepen, het voorruit raakte door de aanrijding namelijk dusdanig beschadigd dat verder rijden niet mogelijk was.

Reacties

reacties