Voertuigen botsen en belandden in Wolddiep bij Sebaldeburen (video)

Geplaatst op 16 februari 2022, om 21:15 uur

Sebaldeburen – Woensdagavond omstreeks 20:10 uur zijn er een bestelbus en auto in het Wolddiep belandt aan de Woldweg (N388) nabij Sebaldeburen. Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere hulpdiensten, waaronder brandweer en het traumateam uit Eelde waren opgeroepen voor het ongeval. Politie heeft de Woldweg tussen Gaarkeuken en Sebaldeburen enige tijd volledig afgesloten ter hoogte van de kruising met de Westerzand.

De bestuurders zijn zelfstandig uit het voertuig gekomen, omstanders hebben hun voorzien van dekens tot de hulpdiensten arriveerden.

Bij het ongeval raakte ook een bewegwijzeringsbord en de brug over het Wolddiep beschadigd.

Reacties

reacties