Veel onduidelijkheid over mogelijke schietpartij in Sneek

Geplaatst op 12 februari 2022, om 22:20 uur

Sneek – De politie heeft zaterdagavond met meerdere eenheden en een helikopter gezocht in de omgeving van Sneek nadat er een melding was binnen gekomen van een mogelijke schietpartij. 

Rond kwart voor acht werd de politie opgeroepen voor een melding van een schietpartij aan de Liaukemastraat. Ook een politiehelikopter zette koers richting het Noorden om assistentie te verlenen. Uit eerdere berichten van de politie leek het te gaan om een afterparty van een trouwfeest, echter is dit nog niet zeker bij de politie.

Aan de Frieswijkstraat werd dezelfde avond een auto staande gehouden en doorzocht. Volgens agenten is de bestuurder vervolgens aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. De auto van de man is afgevoerd en in beslag genomen.

Reacties

reacties