Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar overlijden 26-jarige vrouw Heerenveen

Geplaatst op 2 februari 2022, om 12:23 uur

Heerenveen – De politie heeft in het onderzoek naar het overlijden van een 26-jarige vrouw in Heerenveen een tweede verdachte aangehouden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er een mogelijk zedendelict heeft plaatsgevonden waar de 26-jarige vrouw slachtoffer van is geworden. De politie heeft hiervoor op woensdag 2 februari een 44-jarige man uit Heerenveen als verdachte aangehouden.

Ook wordt hij, evenals de eerder aangehouden verdachte, verdacht van dood door schuld. De verdachte zal worden gehoord over het zedendelict en om te achterhalen wat zijn rol is geweest bij de gebeurtenissen die hebben geleid tot het overlijden van het 26-jarige slachtoffer.

Het onderzoek richt zich op deze twee verdachten, er worden vooralsnog niet meer aanhoudingen verwacht. De verdachte die eerder, op dinsdag 25 januari, werd aangehouden is vrijdag in vrijheid gesteld.

Hij blijft verdachte tijdens het onderzoek. Weet u iets wat (mogelijk) van betekenis kan zijn voor dit onderzoek en heeft u nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met de politie via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Reacties

reacties