Politie zoekt getuigen van mishandeling in Leeuwarden

Geplaatst op 7 februari 2022, om 15:44 uur

Leeuwarden – Zaterdagavond tussen 22.00 uur en 22.35 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in Leeuwarden.

Het mannelijke slachtoffer kwam uit het café op de Weaze en is bij sluitingstijd om 22.00 uur naar huis gefietst via de route Wirdumerdijk, Peperstraat, Kelders, Voorstreek, Hoeksterend, Cambuursterpad naar de Coopmansstraat. Het slachtoffer heeft, op de Coopmansstraat ter hoogte van de wegversmalling, rond 22.35 uur telefonisch contact opgenomen met zijn vader.

Het slachtoffer heeft op meerdere plekken zijn kaak gebroken, tevens is de oogkas kapot. Het enige dat het slachtoffer zich kan herinneren is dat hij is klem gereden door een auto en dat de inzittenden uit de auto kwamen. Het slachtoffer kan zich verder niets herinneren van de rit vanaf de Weaze tot aan de Coopmansstraat.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling en/of heeft u (deurbel) camerabeelden van deze mishandeling? Bel dan met 0900-8844 ovv het zaaknummer 2022032664. Heeft u wel informatie maar wilt u liever anoniem reageren? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000

Reacties

reacties