Politie op zoek naar drie verdachten van ongeregeldheden in Groningen (video)

Geplaatst op 2 februari 2022, om 17:19 uur

Groningen – De politie heeft bewegende beelden gepubliceerd van drie, mogelijk minderjarige, personen die betrokken waren bij de ongeregeldheden rondom de Grote Markt in Groningen.

De drie kregen de kans om zichzelf te melden, maar hebben dit niet gedaan.

Groepen jongeren trokken aan het begin van de avond op 21 november 2021 de binnenstad van Groningen in en pleegden daar vernielingen.
Meerdere winkelruiten en een bushokje werden vernield. In een winkelpand aan de Grote Markt hebben plunderingen plaatsgevonden. Om de openbare orde te herstellen is de Mobiele Eenheid (ME) ingezet.

De drie verdachten worden onder meer gezocht voor openlijk geweld, vernielingen en diefstallen in vereniging. Er werden onder andere vernielingen en plunderingen gepleegd bij een optiekzaak.

  • Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan.
  • Herken jij één van de verdachte(n)? Bel de gratis tiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Vermeld svp altijd het om welke verdachte(n) het gaat (zie beschrijving op de foto).
  • Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
  • Ook is er de afdeling Team Criminele Inlichtingen waar je jouw informatie vertrouwelijk kunt delen. Zij zijn te bereiken via 088-6617734

https://youtu.be/1VOr-LeifcA

Reacties

reacties