Drie aanhoudingen bij melding bedreiging met vuurwapen in Delfzijl

Geplaatst op 25 februari 2022, om 14:30 uur

Delfzijl – Een ruzie in de relationele sfeer lag ten grondslag aan het incident op de Kustweg in Delfzijl donderdagmiddag.

Meerdere agenten in kogelwerende vesten werden donderdag met spoed ingezet naar aanleiding van een melding in de flat Naterij. Daar pakten ze drie verdachten op, een 42-jarige vrouw en een 52-jarige man uit de gemeente Eemsdelta en een 20-jarige man uit Groningen.

Volgens de politie zijn de drie verdachten gearresteerd in de onderzoek naar een melding van een bedreiging waar vermoedelijk een vuurwapen betrokken is geweest. De drie zitten nog vast. ,,Zij worden verhoord. We praten met alle betrokken om te achterhalen wat er precies is gebeurd en hoe erg de dreiging was’’, zegt een politiewoordvoerder.

Reacties

reacties