Dodelijk slachtoffer steekpartij Lemmer is 51-jarige Pool (video)

Geplaatst op 17 februari 2022, om 11:42 uur

Lemmer – Bij een steekincident in een woning aan de Sluisweg in Lemmer is dinsdagochtend een man om het leven gekomen. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en er zijn twee verdachten aangehouden.

De politie kreeg rond dinsdagmorgen 05:00 uur de melding van een ernstig steekincident. Politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team kwamen naar het adres van de melding en troffen daar een zwaargewonde man aan. De hulpverlening mocht helaas niet meer baten en het slachtoffer is op de locatie overleden. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

Verdachten aangehouden
De verdachte was toen de hulpdiensten aankwamen niet meer op de locatie van het steekincident aanwezig. Omdat getuigen de agenten een signalement konden geven is deze via Burgernet gedeeld. Om omstreeks 09:35 uur heeft de politie een verdachte aangehouden op straat op de Polderdijk in Lemmer. Het gaat om een 36-jarige man uit Lemmer. De man was in het bijzijn van een 36-jarige vrouw. Zij is ook aangehouden.

Groot onderzoek
De politie startte direct een grootschalig onderzoek waarbij gebruikt werd gemaakt van een speurhond, een drone-team, technisch en tactische rechercheurs. Ook wordt er forensisch onderzoek gedaan in de woning en op de plaats van de aanhouding. De verdachten zullen worden gehoord, evenals eventuele getuigen. Hebt u informatie over deze steekpartij of heeft u camerabeelden die u met de politie wil delen? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Poolse arbeidsmigranten
In het appartementencomplex aan de Sluisweg in Lemmer zaten enkele arbeidsmigranten afkomstig uit Polen. De politie heeft inmiddels bevestigd dat het slachtoffer een 51-jarige Pool betreft. De Pool was werkzaam voor Martho Flexwerk in Emmeloord in de agrarische sector.

 

Reacties

reacties