Busje kantelt bij ongeval op A7 bij Scheemda

Geplaatst op 27 februari 2022, om 18:52 uur

Scheemda – Op de A7 bij Scheemda heeft zondagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. 

Rond twintig over zes werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. De bestuurder van het voertuig was door een nog onbekende reden de macht over het stuur verloren en kwam vervolgens op zijn kant terecht. De bestuurder kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen. Na een controle door het ambulance personeel hoefde de man niet mee naar het ziekenhuis.

Eén rijstrook werd afgesloten. Het verkeer kon via de linker rijstrook het ongeval passeren. Een bergingsbedrijf heeft vervolgens het voertuig weer op zijn wielen gezeten en geborgen.

Reacties

reacties