Automobilist zwaargewond bij ongeval op Centrale As

Geplaatst op 17 februari 2022, om 09:01 uur

De Falom – Op de Centrale As (N356) bij De Falom is donderdagochtend een auto van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. De automobilist raakte zwaargewond.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden ingezet. Ondanks de harde wind wist de piloot van de traumahelikopter korter tijd te landen op de Centrale As. De arts en verpleegkundige zijn uitgestapt en daarna heeft de piloot de helikopter langs de Sanjes bij Feanwâlden geparkeerd. Door de brandweer is de automobilist uit de auto bevrijd.

Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er was tijdelijk één rijstrook beschikbaar. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Reacties

reacties