Verkeersoverlast Groningen-Zuid door afsluiting A28

Geplaatst op 29 januari 2022, om 14:30 uur

Groningen – Zaterdagmiddag is het met name in Groningen-Zuid erg druk op de wegen richting de binnenstad. De oorzaak is de afsluiting van de A28 tussen afslag Groningen-Zuid en Julianaplein dit weekend.

In februari zal het Julianaplein voor langere tijd dicht gaan waardoor er drastisch minder verkeersbewegingen nodig zijn om een verkeersinfarct te voorkomen. Dit weekend lijkt daar nog geen sprake van, ondanks de omleidingsroutes loopt het op onder andere de A28 vanuit Haren behoorlijk vast.

Ook op de binnenwegen, o.a. de Ketwich Verschuurlaan en de Hereweg staan muurvast. Veel mensen lijken de versoepelingen aan te grijpen om weer eens te winkelen in de binnenstad, helaas zullen velen van hen geduld moeten hebben.

Reacties

reacties