Scooterrijder ernstig gewond bij ongeval in Drachten (video)

Geplaatst op 28 januari 2022, om 23:20 uur

Drachten – Een scooterrijder is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een botsing met een andere scooterrijder op een fietspad in Drachten.

Het ongeval gebeurde aan de Nijtap bij Drachten. Omstreeks 22:15 uur werden veel hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Twee scooterrijders raakten met elkaar in botsing, een bestuurder raakte hierbij ernstig gewond. De hoofdrijbaan en het fietspad werden voor de hulpverlening afgesloten.

Eén van de slachtoffers werd met spoed, onder begeleiding van het mobiel medisch team naar het ziekenhuis overgebracht. Het andere slachtoffer werd zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk wat de toedracht was van het ongeval. De Forensische Opsporing Verkeer zal daar onderzoek naar gaan doen.

Reacties

reacties