Leeuwarder viert dat hij gaat verhuizen: politie treft 70 personen aan in en rond de woning

Geplaatst op 30 januari 2022, om 12:36 uur

Leeuwarden – Zaterdagavond kwam omstreeks 22:30 uur een melding binnen bij de politie over geluidsoverlast in Leeuwarden.

Aan de Auke Stellingwerfstraat bleek in een woning een feest georganiseerd te zijn. De bewoner verklaarde dat hij nog een keer wilde vieren dat hij gaat vertrekken uit de woning. Hij had via een bericht opgeroepen dat er een feest was.

Op het feest kwamen enkele tientallen personen af. In totaal heeft de politie circa 70 personen aangetroffen in en rond de woning. Een geluidsbox is door de agenten in beslag genomen en het feest werd beëindigd. De bewoner kreeg proces-verbaal voor verstoren openbare orde en produceren geluidsoverlast

Foto: Martin de Witte

Reacties

reacties