Drie gewonden bij verkeersongeval in Heerenveen

Geplaatst op 17 januari 2022, om 13:45 uur

Heerenveen – Maandagmiddag omstreeks 13:10 uur ontstond er een verkeersongeval op de Stadionweg in Heerenveen.

Bij het verkeersongeval op de door verkeerslichten geleidde kruising raakte een tweetal personenauto’s betrokken. Zowel politie-eenheden als een drietal ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening. De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd op eventuele verwondingen. Drie slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie bracht het ongeval in kaart en sprak ter plaatse met getuigen. De exacte toedracht van het incident zal door de dienders worden onderzocht. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen.

Reacties

reacties