Brand bij Sauna De Bron in Tynaarlo; één persoon naar ziekenhuis (video)

Geplaatst op 27 januari 2022, om 13:08 uur

Tynaarlo –  De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt naar Sauna De Bron voor een gebouwbrand.

Omstreeks 12:30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Meerweg. Meerdere brandweerwagens werden opgeroepen. Bij aankomst bleek er brand te zijn in de nok van een woning, deze was bedekt met riet.

De weg was vanwege de brand afgesloten. Een bestuurder van een trekker negeerde de afzetting en botste tegen een deur van een politieauto. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’, later bleek de inzet van extra voertuigen niet nodig. Door een snelle brandweerinzet was de brand snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Reacties

reacties