Aanhoudingen na steekincident in woning in Delfzijl

Geplaatst op 28 januari 2022, om 12:09 uur

Delfzijl – De politie heeft vrijdag twee mannen van 23 jaar uit Delfzijl aangehouden, die worden verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een steekincident in een woning aan de Kustweg in Delfzijl. Bij dat incident is een 31-jarige man uit Delfzijl gewond geraakt.

Het steekincident vond plaats rond 01.00 uur ’s nachts. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Vlak na het incident zijn de twee aanhoudingen verricht. Uit onderzoek moet blijken wat de precieze toedracht was van het steekincident.

De politie verricht forensisch onderzoek op de plek van het steekincident. Er is een buurtonderzoek verricht en er zijn camerabeelden veiliggesteld. De twee verdachten zitten nog vast en ze zullen worden verhoord.

Reacties

reacties