Wijkagent Vries deelt zorgen over toenemende overlast op terrein van Visio de Brink in Vries

Geplaatst op 22 december 2021, om 08:59 uur

Vries – Wijkagent Ellen Smink van Vries en omstreken is klaar met de aanhoudende overlast op het terrein van Visio de Brink aan de Veenweg in Vries. Ze roept op rekening te houden met elkaar en dus ook de cliënten die hiervan van slag raken, schrijft ze op haar Instagram pagina.

Visio de Brink is een woon-, logeer- en dagbesteding locatie voor mensen met een visuele en verstandelijke of andere beperking. Een paar jaar geleden is hier een aangepast Cruyff Court gekomen voor cliënten en bewoners in de omgeving om te komen voetballen.

Afgelopen jaar is er helaas veel overlast van lawaaiige scooters, vuurwerk en rommel. Dinsdagavond bereikte het een nieuw dieptepunt met vernielingen en brandstichting.

De Wijkagent roept dan ook op om rekening met elkaar te houden, dit kost namelijk niet alleen geld maar ook de cliënten raken hiervan van slag.

Tot slot heeft ze nog een bericht aan degene(n) die er dinsdagavond vernielingen en brandstichting hebben gepleegd; ‘Aan degene(n) die het vanavond zo gezellig hebben gehad bij het Court; kom je ook op de afterparty? Gezellig samen schoonmaken.. en regel dan meteen even de schade.

 

 

Reacties

reacties