Twee aanhoudingen voor scooterbrand in Assen

Geplaatst op 21 december 2021, om 21:04 uur

Assen – Door de politie zijn dinsdag een 21-jarige man uit Smilde en een 18-jarige man uit Assen aangehouden in verband met brandstichting aan de Ter Aardseweg in Assen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

In de nacht van vrijdag 19 november op zaterdag 20 november ging er een deelscooter in vlammen op. De twee verdachten kwamen in beeld op basis van tips die de politie binnenkreeg. De verdachten zullen worden verhoord. Ook wordt daarbij gekeken of er andere personen betrokken zijn geweest bij deze brand en of er een verband is met andere (scooter)branden in Assen.

Heb je informatie over deze of andere brandstichtingen in Assen? Bel dan met 0900-8844. Doe je dat liever anoniem? 0800-7000.

Reacties

reacties