Twee aanhoudingen in onderzoek naar schietpartij Populierenlaan in Groningen

Geplaatst op 1 december 2021, om 14:45 uur

Groningen – Een persoon is woensdagavond gewond geraakt na een mogelijke schietpartij aan de Populierenlaan in Groningen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een 30-jarige man is woensdagavond 13 oktober gewond geraakt bij een schietpartij aan de Populierenlaan in Groningen. Direct na het schietincident is de politie gestart met het onderzoek. Zo heeft het team Forensische Opsporing onderzoek gedaan op de plaats delict en is er een buurtonderzoek gedaan. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van twee verdachten.

Het gaat om een 26-jarige man en een 27-jarige man uit Groningen. Zij zijn woensdagochtend 1 december in hun woonplaatsaangehouden. Beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident aan de Populierenlaan. De verdachten zijn aangehouden na uitgebreid rechercheonderzoek. Ook vroeg de politie mensen mee te denken en heeft daarop enkele tips ontvangen.

De verdachten zitten in volledige beperkingen. Het onderzoek naar dit schietincident gaat verder, zo zullen de verdachten worden gehoord.

Reacties

reacties