Man (22) vermist vanuit Groningen

Geplaatst op 22 december 2021, om 14:57 uur

Groningen – De politie op zoek naar een 22-jarige jongen die sinds maandagnacht wordt vermist. Hij is voor het laatst gezien tussen 03.30 en 04.00 uur in de omgeving van de Brugstraat in Groningen.

Rond dat tijdstip is hij zonder jas uit een woning aan de Brugstraat vertrokken. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van de Paterswoldseweg te Groningen. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Het gaat om een witte man met een slank postuur. Hij is 1.95m en heeft kort, donkerblond haar. Die nacht droeg hij een opvallend overhemd met ruitjes/bolletjes motief, een lichte jeans en witte sneakers. Opvallend is dus dat hij geen jas droeg, terwijl het erg koud was.

Update: De vermiste jongen werd levenloos aangetroffen. Lichaam aangetroffen langs Marwixkade in Groningen

Reacties

reacties