Woonwagen volledig afgebrand in Assen

Geplaatst op 15 december 2021, om 20:32 uur

Assen – Aan de Wethouder Bergerweg in Assen is woensdagvond een woonwagen volledig afgebrand. 

Omstreeks 18:25 uur werden de hulpdiensten opgeroepen, al snel werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. De woonwagen stond bij aankomst van de brandweerlieden volledig in brand. Een tweede woonwagen werd ook aangestraald door de hitte en moest worden gekoeld.

De brandweer kreeg de uitslaande brand snel onder controle. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de politie heeft op het plaats delict een onderzoek ingesteld. Of er op het moment van de brand iemand aanwezig was, is nog onbekend volgens de politie.

Update:
Volgens de melding werd er verteld dat er een persoon in het pand aanwezig was. Er werd opgeschaald door de ambulancedienst en ook een traumateam kwam ter plaatse. De brandweer heeft de woonwagen uitvoerig gecontroleerd maar er werd geen slachtoffer aangetroffen.

 

Reacties

reacties