Automobilist belandt tegen middengeleider op A7 bij Terwispel

Geplaatst op 14 december 2021, om 23:52 uur

Terwispel – Dinsdagavond werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een verkeersongeval op de A7 ter hoogte van Terwispel.

Het incident ontstond omstreeks tien over elf in de rijrichting van Heerenveen richting Drachten. Ter hoogte van Terwispel kwam de bestuurder van een personenauto tegen de vangrail in de middenberm tot stilstand. Een tweede voertuig raakte ook beschadigd. Meerdere politie-eenheden, een ambulance, Rijkswaterstaat en de brandweer van Gorredijk kwamen met spoed ter plaatse.

De ambulancehulpverleners hebben de betrokkene gecontroleerd op eventuele verwondingen, voor zover bekend raakte niemand gewond. De brandweer kon al snel onverrichterzake retour naar de kazerne. Ten tijde van de hulpverlening werd de linker rijstrook afgesloten.

Voor de beschadigde auto’s werd een bergingsbedrijf ingeschakeld. De voertuigen werden afgesleept en de vangrail werd snel hersteld zodat de autosnelweg weer kon worden vrijgegeven. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident.

Reacties

reacties