Veel rook bij brand in leegstaand pand in Winschoten (video)

Geplaatst op 21 november 2021, om 16:47 uur

Winschoten – Het ligt er al sinds jaar en dag troosteloos bij, de zogenaamde ‘Blaauw-locatie’ tegenover het voormalige St. Lucas ziekenhuis in Winschoten. Zondag middag werden de brandweerlieden van Winschoten opgeroepen voor een brand in deze voormalige winkelpand.

De brandweer rukte met twee voertuigen uit, een hoogwerker en een tankautospuit. Met een kettingzaag kreeg de brandweer toegang tot het pand waarna de brand is geblust, uiteindelijk bleek het om rommel te gaan.

Vroeger waren onder andere een beddenzaak en een fietsenzaak gehuisvest in één van de nu verlaten panden. De situatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan is al vele jaren een doorn in het oog, en wordt al de ‘rotte kies’ van Winschoten genoemd.

Reacties

reacties