Twee gewonden bij steekpartij in Groningen

Geplaatst op 17 november 2021, om 21:20 uur

Groningen – Woensdagavond zijn er bij een steekincident op de Merwedestraat in de Stad twee personen gewond geraakt. De hulpverlening, waaronder het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen. 

De melding van de steekpartij kwam om 20:26 uur binnen bij de Meldkamer Noord-Nederland. Daarop werden direct ambulances en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd, om met spoed naar de kruising van de Merwedestraat met de IJsselstraat te gaan. Ook kwamen er meerdere politie-eenheden met spoed ter plaatse.

De beide slachtoffers zijn na behandeling op locatie overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen van de slachtoffers zijn is op dit moment nog niet bekend.

Om de verdachten zo spoedig mogelijk om het spoor te komen werd er door de meldkamer een Burgernetmelding opgesteld. In de Burgernetoproep staat vermeld dat de politie op zoek is naar twee daders die beiden zwarte kleding droegen. Ook hadden ze beiden een masker op, er werd opgeroepen zelf geen actie te ondernemen. De daders vluchtten te voet in de richting van de Achterweg.

Tot op heden zijn er nog geen verdachten aangehouden in verband met het incident. De politie is direct begonnen met een uitvoerig sporenonderzoek. Daarbij wordt onder andere de forensische opsporing ingezet, worden er sporen op locatie veiliggesteld en gesproken met mogelijke getuigen.

Reacties

reacties