Omstanders redden man uit over de kop geslagen auto op N31 (video)

Geplaatst op 24 november 2021, om 09:56 uur

Nijega – Langs de N31 is woensdagochtend een voertuig te water geraakt, omstanders zijn daarbij te hulp geschoten.

Omstreeks 08:45 uur werden de hulpdiensten, waaronder meerdere brandweerwagens, opgeroepen voor een voertuig te water. Even later werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een auto op de kop aan in de sloot.

Drie omstanders zijn direct te water gegaan en hebben de bestuurder uit het voertuig gehaald en in een weiland neergelegd. De drie redders wisten eerstehulpverlening toe te passen. De sloot werd door de brandweerlieden doorzocht op eventuele andere inzittenden. Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel en het traumateam met spoed het ziekenhuis overgebracht.

De man raakte van de weg af op de afrit ter hoogte van Nijega en reed rakelings enkele bomen en de vangrail. Hoe de man er aan toe is, is niet bekend. De drie redders liepen enkel een nat pak op.

 

Reacties

reacties