Materiële schade bij verkeersongeval tussen scooterrijder en automobilist in Emmen

Geplaatst op 29 november 2021, om 11:26 uur

Emmen – Bij een aanrijding tussen een scooterrijder en een bestuurder van een taxibusje is maandagmorgen enkel materiële schade ontstaan.

Het incident ontstond omstreeks twintig voor elf op de Beatrixstraat in Emmen. Door een vermoedelijke voorrangsfout kwamen beide bestuurders met elkaar in botsing. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

De betrokkene zijn door het ingezette ambulancepersoneel onderzocht, maar geen van hen werd overgebracht naar het ziekenhuis. De beide partijen werden ondersteund met de schade afhandeling waarna iedereen zijn weg kon vervolgen. Door de aanrijding raakte de scooter fors beschadigd.

Reacties

reacties