Man (21) overleden bij ernstig geweldsincident in Groningen

Geplaatst op 21 november 2021, om 10:18 uur

Groningen – De politie heeft zaterdagavond een 20-jarige man uit Groningen aangehouden vanwege betrokkenheid bij het fatale geweldsincident aan de Damsport. In de woning troffen politieagenten een ernstig gewonde man aan.

Hulpverlening mocht niet meer baten en de man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een 21-jarige man uit Groningen.

Rond 23:50 uur kreeg de politie een melding van een ernstig geweldsincident aan de Damsport. Zij zijn direct ter plaatse gegaan en troffen daar het slachtoffer aan. Kort daarna is de verdachte in de buurt van de woning aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau.

Onderzoek
De politie is vervolgens een groot onderzoek gestart om de toedracht van het incident te kunnen achterhalen. De directe omgeving is afgezet voor forensisch onderzoek. Afgelopen nacht is er voor zover dat mogelijk was een buurtonderzoek gestart en het team gaat zondag verder met het horen van betrokkenen en getuigen.

Getuigenoproep
De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen via 0900-8844. Anoniem kan er informatie gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

reacties