Forse schade door verkeersongeval in Hijken: automobilist gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 8 november 2021, om 20:02 uur

Hijken – Bij een verkeersongeval tussen twee voertuigen aan het Westeinde in Hijken is maandagavond een automobilist gewond geraakt.

De hulpdiensten werden even voor 19:00 uur ingeschakeld voor het ongeval wat was ontstaan ter hoogte van de kruising van het Westeinde met de Dorpsstraat. Zowel politie-eenheden als een ambulance en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

De ambulancedienst heeft de automobilist voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij. Het ongeval ontstond door een voorrangsfout, de precisie toedracht zal door de politie worden onderzocht. Nadat de voertuigen geborgen waren, kon het verkeer weer over het kruispunt rijden.

Reacties

reacties