Automobiliste belandt in vangrail op N368 bij Wedde

Geplaatst op 15 november 2021, om 19:24 uur

Wedde – Een verkeersongeval op de N368 ter hoogte van Wedde zorgde maandagavond voor de inzet van hulpdiensten.

De melding kwam omstreeks kwart voor zeven binnen waarna politie-eenheden, een ambulance en de brandweer van Vlagtwedde werden ingeschakeld. Ter plaatse aangekomen op de N368 bleek een automobiliste met haar Citroen C1 in de vangrail te zijn belandt. Ze raakte daarbij de vangrails aan beide zijdes van de weg.

De betrokkene is door de ingezette ambulancehulpverleners onderzocht. De vrouw werd voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ten tijde van de hulpverlening regelde de brandweerlieden het verkeer om het incident heen. Over de oorzaak van het verkeersongeval heeft de politie nog geen mededelingen gedaan. Het voertuig werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

Reacties

reacties