20-jarige blijft langer vastzitten in onderzoek betrokkenheid bij de dood 21-jarige Groninger

Geplaatst op 24 november 2021, om 13:15 uur

Groningen – De politie heeft zaterdagavond een 20-jarige man uit Groningen aangehouden vanwege betrokkenheid bij het fatale geweldsincident aan de Damsport. In de woning troffen politieagenten een ernstig gewonde man aan.

Hulpverlening mocht niet meer baten en de man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een 21-jarige man uit Groningen.

Rond 23:50 uur kreeg de politie een melding van een ernstig geweldsincident aan de Damsport. Zij zijn direct ter plaatse gegaan en troffen daar het slachtoffer aan. Kort daarna is de verdachte in de buurt van de woning aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau.

Onderzoek
De politie is vervolgens een groot onderzoek gestart om de toedracht van het incident te kunnen achterhalen. De directe omgeving is afgezet voor forensisch onderzoek. Afgelopen nacht is er voor zover dat mogelijk was een buurtonderzoek gestart en het team gaat zondag verder met het horen van betrokkenen en getuigen.

Langer vast
De rechter-commissaris van de rechtbank Noord-Nederland heeft zojuist de bewaring bevolen voor de duur van veertien dagen van een Groninger (20) wegens betrokkenheid bij de dood van een plaatsgenoot (21). 

Reacties

reacties