Verwarde man op dak aangehouden en naar ziekenhuis gebracht in Leeuwarden

Geplaatst op 7 oktober 2021, om 19:51 uur
Leeuwarden – De Bredeplaats en de Groeneweg in Leeuwarden zijn donderdagmiddag deels afgezet geweest met linten. Er was veel politie aanwezig, vanwege een man op een dak van een gebouw. Bij zich droeg hij iets wat lijkt op een pistool.

Rond 17.10 uur droeg de man nog een hoedje en een broek, maar kort daarna besloot hij zich volledig uit te kleden. Tijdelijk liep de man naakt over het dak. Even daarna kleedde hij zich weer aan. Wat de man op het dak deed, is onbekend. De politie kan op dit moment nog niets zeggen.

Een arrestatieteam kwam snel ter plekke om de man te overmeesteren. Wat er zich daarna op het dak heeft afgespeeld, is onduidelijk. De man is kort daarna met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij er aan toe is, is onbekend.

 

Reacties

reacties