Ontvoering bij McDonalds Joure: politie zoekt getuigen

Geplaatst op 6 oktober 2021, om 13:00 uur

Joure – Op het parkeerterrein aan de Sewei van de McDonalds in Joure heeft donderdag 23 september j.l. een ontvoering plaatsgevonden. 

Bij de ontvoering zijn een witte Volkswagen Polo en Volkswagen Caddy betrokken, zo vertelt de politie. Het incident gebeurde rond de klok van kwart voor vijf. Tussen 16:45 en 17:10 uur vluchtte een man namelijk het restaurant in, omdat hij betrokken geraakt was in de zaak. De Volkswagen Polo reed direct daarna weg.

De politie zoekt mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord met betrekking tot dit incident. Dit zou kunnen zijn op de parkeerplaats van de McDonalds of elders. Mocht u over meer informatie beschikken, zou de politie graag met u willen spreken via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

reacties