Motorrijdster gewond na aanrijding tegen betonnen bloembak in Kollumerpomp

Geplaatst op 17 oktober 2021, om 17:10 uur

Kollumerpomp – Zondagmiddag omstreeks half vijf ontstond er een eenzijdig verkeersongeval op de Foijingaweg in Kollumerpomp.

Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Op de Foijingaweg bleek een motorrijder in botsing te zijn gekomen met een betonblok die als wegversmalling diende. De bestuurster kwam door de aanrijding ten val en bleef gewond op het wegdek liggen.

De ambulancedienst heeft de vrouw voorzien van eerstehulpverlening in verband met beenletsel. Voor nader onderzoek werd ze per ambulance met spoed overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Groningen. Waardoor de motorrijdster tegen de betonblok aan botste is niet bekend geraakt.

Reacties

reacties